WORKSHOPS


​Naast één op één coaching verzorg ik ook workshops.  Deze workshops zijn vast onderdeel van een coach​traject en zijn daarnaast ook los te bezoeken​.

​Bij een workshop zijn 4 tot 8 deelnemers aanwezig en gaan we als groep aan de slag met 1 specifiek thema. Theorie en inspirerende oefeningen wisselen elkaar af.


Wat ik zo leuk vind aan het geven van deze workshops is dat ik elke keer weer mooie verbinding tussen de deelnemers zie ontstaan. Iedereen deelt wat hij of zij wil delen, de een iets meer dan de ander. Dit is allemaal ok. Door te delen ontstaat er verbinding, mensen reageren op elkaar en herkennen zich in de verhalen.

huis van je leven rooshess-nl

Het Huis Van Je Leven (c)

Het is vaak geruststellend om te ontdekken dat je niet de enige bent met struggles en het is fijn om te zien dat anderen herkennen wat jij meemaakt. De een is soms wat verder in het aanpakken, terwijl de ander nog een paar stappen te zetten heeft. 


Het geeft vertrouwen om te zien dat je daadwerkelijk invloed hebt om het leven moeitelozer te maken.


De workshops duren 3 uur en de ​investering is € 165,- per sessie.


Welke workshops zijn er?


​I Love My Job

​Werkgeluk is een hot topic. ​Steeds meer werkgevers zien het belang ervan in, steeds meer werknemers zijn ernaar op zoek.


Maar wat is dat nou eigenlijk werkgeluk? Werkgeluk is meer dan het hebben van een “leuke baan”. Het is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je het idee hebt dat jouw kwaliteiten tot recht komen. Waarbij je het gevoel hebt dat je bijdraagt. Het is een manier van werken waarvan je energie krijgt en een positieve bijdrage levert aan jouw leven en geluksgevoel.


Tijdens de workshop ​krijg je inzicht in je eigen werkgeluk.


  • Welke factoren maken dat je je gelukkig voelt in werk?
  • Hoeveel invloed heb je om deze factoren te vergroten?
  • En als je eenmaal gelukkig bent in je werk, hoe hou je dit dan vast?

​Wat gaan we doen?

​Wat levert het op?

​Balanceren Kun Je Leren

​Op basis van de Huis Van Je Leven Methode ©.​


Veel mensen ervaren te weinig balans in hun leven. Ze voelen zich moe, hebben het idee dat ze constant maar alle ballen in de lucht moeten houden en verliezen daardoor de echt belangrijke zaken uit het oog. Ze willen zich fit en energiek voelen, maar ervaren vaak het omgekeerde.


Tijdens de workshop ​krijg je inzicht in je eigen balans.


  • Welke gebieden in je leven behoeven aandacht?
  • Waar wil je juist minder tijd aan besteden?
  • Hoe zorg je dat je doet wat jij echt belangrijk vindt?

​Wat gaan we doen?

​Wat levert het op?​Vergroot Je Geluk

​Is het mogelijk om gelukkiger te worden?


Het antwoord ​is: JA - geluk is maakbaar! Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat ons gelukkig maakt en wat wij kunnen doen om gelukkiger te worden en te blijven.


Tijdens de workshop “Vergroot je geluk” deel ik ​strategieën om duurzaam gelukkiger te worden. Aan jou om ​te kiezen, welke het meeste bij je past.

​Wat gaan we doen?

​Wat levert het op?

​Wil je meedoen aan een workshop?