Workshops

Naast één-op-één coaching verzorg ik ook workshops.

Deze workshops zijn vast onderdeel van een coachtraject en zijn daarnaast ook los bij te wonen of incompany te boeken.


Bij een workshop zijn maximaal 10 deelnemers aanwezig en gaan we als groep aan de slag met een specifiek thema. Theorie en inspirerende oefeningen wisselen elkaar af.


Wat ik zo leuk vind aan het geven van deze workshops is dat ik elke keer weer verbinding tussen de deelnemers zie ontstaan. Iedereen deelt wat hij of zij wil delen, de een iets meer dan de ander. Dit is allemaal ok. Door te delen ontstaat er verbinding, mensen reageren op elkaar en herkennen zich in de verhalen.

huis van je leven rooshess-nl

Het Huis Van Je Leven (c)

Het is vaak geruststellend om te ontdekken dat je niet de enige bent met struggles en het is fijn om te zien dat anderen herkennen wat jij meemaakt. De een is soms wat verder in het aanpakken, terwijl de ander nog een paar stappen te zetten heeft.


Het geeft vertrouwen om te zien dat je daadwerkelijk invloed hebt om het leven moeitelozer te maken.

Wordt deze workshop incompany gegeven dan is er een extra voordeel; naast dat de medewerker op individueel vlak veel leert, leidt de workshop ook naar een diepere verbinding tussen collega's.


De workshops duren 3 uur en de investering is € 95,- p.p. excl. BTW. Incompany kost de workshop € 750,- excl. BTW. De ideale groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers..

Uit deze workshops kun je kiezen:

Balanceren kun je leren

Balans is iets wat velen van ons nastreven. Voor ieder is deze balans anders. De een kiest voor een vol en druk leven, terwijl de ander het toch liever wat kalmer aan doet. Hoe je je leven inricht is vaak een heel persoonlijke keuze. Als je hier goed bij stil hebt gestaan en bewust keuzes hebt gemaakt, is er dan ook geen goed of fout. Jammer genoeg nemen velen niet vaak genoeg de tijd om even de balans op te maken en stil te staan bij de keuzes die er zijn:


  • Doe ik nog wel waar ik gelukkig van word?
  • Ben ik tevreden met wat het is?
  • Voel ik voldoende energie om te doen wat ik wil?
  • Geef ik de dingen die ik belangrijk vind voldoende aandacht?

Wat gaan we doen?

Wat levert het op?

I LOVE MY JOB

Ontdek waar je blij van wordt in je werk en hoe je dit kunt vergroten.


Werkgeluk is een hot topic. Steeds meer werkgevers zien het belang ervan in, steeds meer werknemers zijn ernaar op zoek. Maar wat is nou eigenlijk werkgeluk?


Werkgeluk is meer dan het hebben van een ‘leuke baan’. Het is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je het idee hebt dat jouw kwaliteiten tot hun recht komen. Waarbij je het gevoel hebt dat je bijdraagt. Het is een manier van werken waarvan je energie van krijgt en een positieve bijdrage levert aan jouw leven en geluksgevoel.


Wil je je bewust worden van jouw eigen invloed op je werkgeluk? Wil je vanuit positiviteit vooruit gaan kijken en weer gaan zien wat er allemaal wél is.

Wat gaan we doen?

Wat levert het op?