Week Van Het Werkgeluk

De week van het werkgeluk staat bijna voor de deur!

Werkgeluk is een hot topic. De laatste week van september wordt er op veel plekken over de wereld zelfs een hele week aan gewijd. Zo ook in Nederland.

Ik ben ambassadeur van de Week Van Het Werkgeluk en bied tijdens deze week mijn I Love My Job workshop tegen een heel aantrekkelijke prijs aan… Lees je mee?

De Week Van Het Werkgeluk

Steeds meer werkgevers zien het belang ervan in en steeds meer werknemers zijn ernaar op zoek: Werkgeluk.

Maar wat is dat nou eigenlijk?

Werkgeluk is meer dan het hebben van een leuke baan. Het is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je het idee hebt dat jouw kwaliteiten tot recht komen. Waarbij je het gevoel hebt dat je bijdraagt. Het is een manier van werken waarvan je energie krijgt en een positieve bijdrage levert aan jouw leven en geluksgevoel.

Werkgeluk is een van mijn belangrijkste thema’s.

Ik spreek zoveel mensen die niet tot bloei komen in hun werk en ook niet weten waar te beginnen om dit te verbeteren. Juist erover in gesprek gaan biedt dan vaak al de ruimte voor een positieve beweging. Mijn kennis en inspirerende oefeningen over werkgeluk heb ik gebundeld in een inspirerende workshop.

Week Van Het Werkgeluk

I Love My Job!

I Love My Job Workshop

Tijdens de workshop I Love My Job krijg je inzicht in je eigen werkgeluk.

  • Welke factoren maken dat je je gelukkig voelt in werk?
  • Hoeveel invloed heb je om deze factoren te vergroten?
  • En als je eenmaal gelukkig bent in je werk, hoe hou je dit dan vast?

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met de werkgelukpiramide, ontwikkeld door Onno Hamburger van Gelukkig werken. Zo krijg je snel inzicht in jouw eigen werkgeluk. We analyseren wat het nu is, hoe het komt dat het dit nu is. Daarna gaan we vooruitkijken. Wat wil je dat het is, waar wil je naar toe. En wat kun je doen om hier te komen. Daarnaast voorzie ik je van achtergronden en kennis.

Het is een inspirerende sessie met veel ruimte voor plezier!

Wat levert het je op?

Na het volgen van deze workshop heb je niet alleen inzicht in je werkgeluk, je weet ook wat je kunt doen om structureel meer werkgeluk te ervaren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik draag graag mijn steentje bij om in de Week Van Het Werkgeluk het thema zo veel mogelijk aan bod te laten komen en vanuit die gedachte heb ik twee aanbiedingen gemaakt:

  • Voor werkgevers: Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen invloed op werkgeluk? Dat ze weten waar hun invloed zich bevindt? Dan is deze workshop iets voor jou. Een mooi bijeffect van het geven van deze workshop binnen een organisatie is dat deze enorm voor verbinding onderling zorgt. Medewerkers gaan uit de waan van de dag en komen met elkaar in gesprek over onderwerpen die er echt toe doen.

Tijdens de week van het werkgeluk heb ik een speciale aanbieding voor deze workshop. Deze 3 uur durende workshop bied ik aan voor € 600,- in plaats van € 750,-. (Deze prijzen zijn excl BTW.)

  • Voor individuen: Wil je graag zelf aan de slag met je eigen werkgeluk, weten hoe het ervoor staat en weten wat je kan doen om hierin te groeien? Dan heb ik wat leuks voor je georganiseerd. Tijdens de week van het werkgeluk geef ik 2 workshops waarop je je als individu kan inschrijven.

De workshop duurt 3 uur en wordt gehouden bij Restaurant Roast in Hilversum. In een inspirerende ruimte gaan we in een kleine groep, maximaal 10 personen ons onderdompelen in de wereld van het werkgeluk.

Tijdens deze bijzondere week kost de workshop € 95,- in plaats van € 165,-. (Deze prijzen zijn excl BTW.)

De workshop vindt plaats op maandag 23 september en op donderdag 26 september van 19:00-22:00 uur.

Ik zou het super leuk vinden je te treffen tijdens de Week van het werkgeluk!

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Lees meer over wat ik doe op mijn blog!

Roos
 

Hi, ik ben Roos Hess, Coach en Werkgelukdeskundige.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: