Testimonials

Lees de ervaringen van coachees en opdrachtgevers van hun traject met Roos.

Coachees

Met heel veel warmte kijk ik terug op mijn sessies met Roos. De start van onze samenwerking begon toen ik 'on a low' was, alleen al haar zonnige persoonlijkheid helpt je de weg naar boven in te zetten. Roos neemt de tijd voor je, luistert en is echt geïnteresseerd, bovendien is ze heel eerlijk en voel je je bij haar nooit ongemakkelijk of te veel.


Ik wilde graag wat sterker in m'n schoenen komen te staan en wat beter m'n plek leren innemen. Door 5 intensieve gesprekken en met opdrachten die me echt inzicht gaven in mezelf hebben we dat doel zeker gehaald. Makkelijk zal ik het waarschijnlijk nooit vinden, maar met Roos haar woorden in je hoofd, durf je opeens veel meer. En hoe fijn is het dan dat je niet alleen zelf trots bent, maar zij ook! Ik zou haar zonder twijfel aan iedereen aanbevelen.

WandA / ScriptschRijver & Regieassisent, 46 jaar

Ik kwam bij Roos op een moment waarop ik nog niet uitgevallen was voor mijn werk maar wel steeds minder energie voelde om te werken, privé alles in balans te houden, enz. En mijn manier om daarmee om te gaan was vooral streng zijn voor me zelf: hop de schouders eronder en niet zeuren. Maar daarmee haalde ik ook alle plezier weg en voelde alles donker en zwaar.


Roos heeft me geleerd om naast de kritische stem eentje te laten horen die goed is voor mij, mij complimenten geeft als het nodig is en mij waardeert. En door naar die stem te luisteren, krijg ik veel meer gedaan! Daarnaast zie en merk ik dat een leven gebaseerd op vertrouwen prettiger is dan een leven waarin angst (doe ik het wel goed genoeg? Kan het nog beter/sneller enz. en wat nu als ik dit nu doe, wie doet het dan?) de overhand heeft. Dus dank!


Haar manier van coaching is een prettige: open gesprekken met kritische vragen gecombineerd met oefenen en leestips voor thuis. Daarbij is zij een perfecte luisteraar, Spiegelaar en bewonder ik haar om de manier waarop zij in het leven staat!

Christa / SR. Consultant Soc. Verzekeringen, 50 jaar

Het traject ‘Persoonlijk Leiderschap’ ben ik met Roos gestart, omdat ik vaak negatieve gedachtes had. Die negatieve toon was altijd op mij gericht, waardoor ik ook erg streng was naar mezelf. Tijdens het eerste gesprek met Roos voelde ik meteen een klik. Roos is super enthousiast, open en heeft een fijne energie. We konden samen lachen en niet alles hoeft zo serieus! Omdat ik haar mee heb genomen in een deel van mijn leven, vond ik dat ook belangrijk.


Samen hebben we gekeken hoe mijn gedachtes te werk gaan en hoe ik die kan omdraaien. Tijdens de sessies kreeg ik altijd huiswerk mee. En bij dat woord, word je nooit heel blij. Alleen de opdrachten van Roos waren altijd origineel en leuk, waardoor ik nog meer mijn best wilde doen.


Je leest het goed, mijn perfectionisme (alles moet goed/mooi zijn) is niet minder geworden. Door Roos weet ik dat het een belangrijke waarde is van wie ik ben. De grote prijs die ik bij Roos heb gehaald is dat ik meer vertrouwen heb, milder ben en realistischer kijk naar mezelf. Na een gesprek met Roos heb je zin om op een positieve manier aan de slag te gaan, met jezelf!

Fleur / Digital Campaign Marketeer, 32 jaar

Vanaf de 1e seconde was er een klik die mij vertrouwen bracht, waar het mij op dat moment aan ontbrak. Die klik en het vertrouwen zijn gebleven in het gehele traject en hebben, naast de algehele professionaliteit, sterk bijgedragen aan waar ik nu sta.


Roos toont oprechte interesse en vraagt goed door. Wat heel prettig is, is dat zij niet dwingend stuurt maar alleen de richting en opties aangeeft.  Ze voelt goed aan waar de triggers zitten en laat je die zelf lindrukken.

Hans / Compliance Coordinator, 52 jaar

Door een aantal ingrijpende veranderingen op mijn werk en in mijn privéleven, waaronder de komst van een tweede kind, was ik op zoek naar meer balans tussen beiden. Ik creërde een enorme druk voor mezelf omdat ik onbewust aan het perfecte plaatje wilde voldoen: de warmhartige, liefdevolle, betrokken moeder, de gezellige vriendin, de georganiseerde huisvrouw en de committed carrièrevrouw.


Ik realiseerde me dat ik te veel ballen in de lucht probeerde te houden en wilde beter leren voor mezelf en mijn eigen belangen op te komen, en daarbij mijn eigen grenzen te herkennen en ook te bewaken. Via een coachingtraject ‘persoonlijk leiderschap’ heb ik met Roos tijdens een aantal bijeenkomsten hierbij stil gestaan om samen met haar een nieuwe basis te bepalen. Wanneer geef ik een grens aan en hoe doe ik dat op een manier die bij mij past? Wat is de beste manier om werk en privé te combineren zodat ik me in al mijn rollen tevreden voel?


Meteen bij de eerste sessie voelde het helemaal vertrouwd aan en na de sessies was ik vol dadendrang en positieve energie. Roos had mijn vakuilen heel goed door en rijkte me met veel humor en een ontzettend positieve kijk op het leven (die zeer aanstekelijk is) veel waardevolle tools aan die ik direkt kon toepassen. Vooral de combinatie van theoretische kennis en praktijkische inzichten gecombineerd met haar hartelijkheid en humor was perfect voor mij. 


Ook na succesvolle afronding van het traject heb ik nog steeds veel aan onze gesprekken. Ik heb geleerd los te laten, me te richten op de zaken waar ik invloed op kan uitoefenen en kan mezelf vaker op de eerste plaats zetten in harmonie met mijn omgeving. Roos is hierin en in het optimaliseren van mijn persoonlijke effectiviteit van grote waarde geweest en ik ben haar veel dank verschuldigd voor haar inzet, warmte en enorme betrokkenheid! Weinig mensen beschikken over de gave zich in korte tijd zo goed in te leven in een ander. Roos is een fantastische sparringspartner die weet waar ze het over heeft en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Barbara, Sr. Legal Counsel, 45 jaar

Roos als coach hebben was voor mij heel waardevol. Ze is heel toegankelijk en totaal niet veroordelend. Ik voelde me zeer op mijn gemak en kon daardoor alles bespreken om samen te onderzoeken hoe hiermee om te gaan.


Ze heeft op een interactieve manier coaching gegeven, waardoor ik heb geleerd wat ik nou écht leuk vind en waar ik energie van krijg. Dat heeft me geholpen in het aannemen van een nieuwe uitdaging: ik ben inmiddels een in een functie gestart met voor mij totaal nieuwe werkzaamheden.

Zilla / relationship manager, 28 jaar

Na een lastige periode op mijn werk mocht ik Roos inzetten voor een Persoonlijk Leiderschap traject. Al na een paar gesprekken waarin de juiste tools aangereikt werden, kwam ik erachter dat ik eigenlijk veel liever voor mezelf wilde beginnen.


Tijdens het traject ben ik weg gegaan bij mijn werk en heeft Roos me geholpen met het vinden van de juiste balans én zelfvertrouwen om van mijn nieuwe onderneming een succes te maken!

Sieto / internet ondernemer, 42 jaar

Door een samenloop van werkdrukte en privézaken zag ik door de bomen het bos niet meer en ben ik een coaching traject met Roos begonnen. Zij heeft mij in een paar weken weer op de rails gezet.


Door haar positieve insteek en “tips en trucs” weet zij je echt anders naar dingen te laten kijken. Ik kan er inmiddels weer volop tegenaan en kan zelfs lachen om de minder plezierige dingen waar je in het leven mee geconfronteerd kan worden.

Esther / medewerker beleidsadvies, 41 jaar

Door bore-out verschijnselen en een verstoorde relatie met mijn leidinggevende, ben ik een tijdje uit de running geweest. Roos heeft mij zeer goed geholpen met een succesvolle terugkeer in mijn baan.


In een aantal sessies hebben we de situatie waarin ik zat afgepeld en heeft ze mij de tools gegeven om hier goed mee om te gaan. Tijdens de prettige en vertrouwde sessies heb ik veel over mezelf geleerd en ben ik uiteindelijk sterker teruggekeerd in mijn baan.


Daarnaast hebben we ook veel gelachen. Het was voor mij heel fijn om Roos naast me te hebben staan in dit vervelende proces. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als je door wat voor omstandigheden dan ook niet goed in je baan zit en succes te maken!

Jaap / sales manager, 46 jaar

Ik heb met Roos een aantal bijeenkomsten en workshops gehad tijdens mijn zoektocht naar leiderschap in mijn privé leven en mijn werk bij het theater. Vol goede energie en positief ging ik altijd na een sessie weer naar huis.


De positieve kijk op het leven en energie van Roos is besmettelijk en laad je op om dingen aan te pakken. Ik voelde me zeer prettig en het voelde al gauw vertrouwd, waardoor ik snel op mijn gemak was. Als er ooit weer eens wat speelt waarbij ik een coach zoek, zou ik zeker terug gaan naar Roos.

MArleen / hoofd kaartverkoop, 35 jaar

Door het traject met Roos werd me duidelijk dat het niet zozeer is dat je moet veranderen, als wel dat je beter naar jezelf en je drijfveren gaat kijken en dan volgen de stappen als vanzelf. Hierdoor heb ik –voor mij- spannende stappen durven maken.


Ik heb een baan waarin ik me niet meer gelukkig voelde achter me kunnen laten omdat ik me realiseerde dat waar ik energie van krijg daar niet te vinden was. Het mooie is dat Roos me enorm heeft geholpen om dat te doen zonder negatieve gevoelens.


Ik ben een heel nieuwe weg ingeslagen waarbij ik nu een baan heb waarin ik me in mijn element voel en waar ik elke dag met plezier aan het werk ga. Roos is daarin een belangrijke en bijzondere factor geweest. Ze is zo warm en aanmoedigend dat je als vanzelf durft en weer vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen krijgt.

Bianca / Vitality manager, 62 jaar

Opdrachtgevers

AVROTROS werkt sinds een paar jaar samen met Roos als coach. Ik denk bij Roos vooral aan haar positiviteit, laagdrempeligheid en hands-on werkwijze. Dat is heel fijn voor coachees, maar ook voor een werkgever.


We hebben regelmatig contact om van elkaar op de hoogte te blijven en dat is een sterke kant van Roos, het onderhouden van relaties met een persoonlijke benadering en oprechte interesse in de ander.

Muriel Onkenhout / adviseur personeel & organisatie bij AVROTROS

Ik ken Roos als een kundige en ervaren coach. Zij is in staat echt goed te begrijpen waar het ontwikkelingsvraagstuk van een coachee ligt, en wat dat vraagt. Roos is realistisch. Haar adviezen en opdrachten in coachingstrajecten zijn praktisch en doeltreffend. Haar ervaring op het terrein van inzetbaarheid is zowel voor werkgever als voor medewerkers waardevol.


Roos kan medewerkers houvast bieden in het opbouwen van de werkbelasting in een traject van reintegratie. Maar evengoed denkt zij mee in een coachingstraject waar verminderde inzetbaarheid door werkdruk en stress voorkomen kan worden. Met haar bruisende energie en optimistische blik zet Roos haar coachees op het goede spoor, maar biedt ze ook de energie en concrete perspectieven om echt aan de slag te gaan met haar adviezen.

Karlijn van Lierop / Director Responsible Investment bij MN

Roos is in staat om de ‘vraag vanuit de werkgever’ uitstekend te koppelen aan de ‘hulpvraag’ en de belevingswereld van de medewerker. Ze stelt de moeilijke vragen en daarmee komt er beweging! Als het gaat om mensen in beweging te laten komen op basis van hun persoonlijke waarden en doelen, dan is Roos top!

Ellen de Boer / SR HR Business Partner bij Caseis

Ik ben dankbaar dat ik met Roos kan werken bij Gelukskoffer. Roos is een heel betrouwbare inspirerende vrouw met een hart voor mensen maar ook een duidelijk doel, mensen in beweging krijgen. Roos werkt voor ons als Gelukstrainer/coach. Ze weet ingewikkelde situaties terug te brengen naar eenvoud. Ze heeft een hele positieve energie, een mooie drive, is leergierig, durft kwetsbaar te zijn en weet goed mensen te inspireren. Trots om met haar te kunnen werken.

anKE APPEL / OpRICHTSTER VAN DE GELUKSKOFFER