Tarieven

Veel van mijn trajecten worden vergoed door de werkgever. Werkgevers staan vaak positief tegenover coaching, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van hun medewerkers. Medewerkers die goed functioneren, vormen de spil van de organisatie en maken de organisatie tot een succes.


Uiteraard is het ook mogelijk om als particulier met mij samen te werken.  Een samenwerking met mij start altijd met een kosteloze intake. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur. Daar beslissen we of we willen gaan samenwerken.


Afhankelijk van de coachvraag spreken we een aantal sessies met elkaar af. Meestal zijn dit 5 sessies in combinatie met een workshop en een driegesprek.

meest gekozen
Coaching

investering (ex. BTW):
€ 1.250,-

  • Kosteloze intake van 60 minuten
  • 5 coaching sessies van 5 kwartier
  • Driegesprek met leidinggevende
  • Workshop naar keuze (twv € 165)
  • Contact & inspiratie tussendoor

Workshops


Deelname aan een workshop is een zeer gewaardeerd onderdeel van het traject. Tijdens een workshop ontmoet je andere deelnemers die ook een coachtraject bij mij volgen. We komen samen op een mooie locatie, waar we goed worden verzorgd. We gaan met elkaar aan de slag met een specifiek onderwerp, afhankelijk van de workshop die je kiest. Mijn ervaring is dat het extra versterkend werkt om dit met anderen samen te doen.  Om zo elkaar te helpen en van elkaar te leren.

Driegesprek


Volg je een traject via je werkgever, dan is het goed om het traject met elkaar te evalueren. Ik kom naar jullie toe en samen bespreken we waar de coaching tot nu toe tot heeft geleid, wat er eventueel nog nodig is en welke afspraken jullie met elkaar maken om het geleerde vast te houden. Ik help jullie om elkaar beter te begrijpen, lastige zaken bespreekbaar te maken en de verbinding te verdiepen.


Vaak wil iemand na een half jaar weer even samen komen om terug te blikken en vooruit te kijken. Dat kan altijd. Hiervoor reken ik een uurtarief van € 125,- ex. BTW.