Roos Hess Coaching
​Hi! Ik ben 
Roos Hess

Coach, trainer en werkgelukdeskundige​. 

Als coach en werkgelukdeskundige help ik mensen weer in hun hart gelukkig te worden met wie zij zijn, in werk en privé.

​​Zelf durf ik inmiddels te zeggen dat ik heel OK ben met mijzelf. Ik ben stiekem best gek op mijzelf en dat voelt fijn. Maar dat is niet altijd zo geweest...​


​Er zijn tijden geweest dat ik mij veel heb aangepast. Ik probeerde te voldoen aan de verwachtingen van anderen en aan de hoge verwachtingen van mijzelf. Dat ik mij soms anders dan de rest voelde ​maakte me dan eenzaam.


Inmiddels weet ik dat iedereen zich anders voelt en ook ​anders is​. Iedereen is immers uniek.


En daar zit nou net de lol. Ik geloof dat iedereen iets moois te brengen heeft. Wanneer ik met mensen begin aan een coachingstraject, lang of kort, ​zie ik al snel wat hen bijzonder en uniek maakt. ​Door mooie gesprekken te voeren, goed te luisteren en samen op zoek te gaan naar waarden en talenten, komen we er achter wat jij nodig hebt om weer vanuit tevredenheid te gaan leven. En leven vanuit tevredenheid is fijn. 


​De kunst is tevreden te  zijn in het hier en nu en vanuit daar te verlangen en werken naar groei. Bij de vele mensen die ik tot nu toe heb mogen ​coachen en begeleiden, bleek dit elke keer weer de sleutel te zijn.


De sleutel naar een leven in balans. Een leven vanuit liefde en vol plezier. Dit gun ik jou ook zo​!


Heb je behoefte aan coaching? Wil je tevreden zijn, in plaats van gestrest of zelfs ongelukkig?


Stuur me gerust een bericht.


​make your heart smile​ - Roos

​Ben Jij toe aan coaching? en voel je een klik?